Työntekijälähettilyys LinkedInissä-valmennus

Mikä yritys tai työnantaja ei hyötyisi siitä, että siitä puhutaan positiiviseen sävyyn sosiaalisissa kanavissa ja verkostoissa?

Brändin rakentamista työntekijälähettilyydellä

Yrityksen työntekijälähettiläiden viestit saavuttavat 10 x suuremman yleisön kuin yrityksen viralliset viestit LinkedInissä. Haluaisitko hyödyntää yrityksesi suurinta voimavaraa, eli työntekijöitä, tehostamaan näkyvyyttänne LinkedInissä? 

On aika sanoittaa työntekijöidesi ja yrityksesi osaaminen sisältöjen muotoon ja kasvattaa yrityksesi vetovoimaa sekä mainetta LinkedInissä. 

Miksi osallistua ”Työntekijälähettilyys LinkedInissä- Valmennukseen”?

Aktiiviset työntekijät = helposti lähestyttävä ja vahva brändi

Työntekijöiden aktiivinen osallistuminen ja vuorovaikutus LinkedInissä luo luottamusta potentiaalisiin asiakkaisiin ja talentteihin. 

Asiantuntijuuden näyttäminen ja todistaminen

Valmennuksen avulla työntekijät oppivat tuomaan esille asiantuntijuutensa, mikä nostaa koko yrityksen asiantuntijastatusta ja tuo sekä asiakkaita että työnhakijoita

Rekrytoinnin ja markkinoinnin tehostaminen

työntekijät ja johtajat somessa tekevät yrityksestä houkuttelevamman potentiaalisille uusille työntekijöille, ja samalla säästetään markkinoinnin kustannuksissa orgaanisen vaikuttavuuden kautta. 

Työntekijälähettilyys on yrityksesi salainen ase kilpailussa näkyvyydestä, asiantuntijuudesta, luottamuksesta ja vaikutusvallasta.

Investoi nyt Työntekijälähettilyys LinkedInissä- valmennukseen” ja aloita matkasi kohti vahvempaa yritysbrändiä, ja toimintamallia, jonka ansiosta säästät sekä rektytointi-, että markkinoinnin kustannuksissa. 

Valmennuksen tyypillinen sisältö: 

01. Kick Off – LinkedIn perusteet ja työntekijöiden profiilien optimointi

Käymme läpi, kuinka LinkedIn toimii ja miksi työntekijälähettilyys on tehokas strategia yrityksille. Autamme työntekijöitä luomaan ammattimaiset ja houkuttelevat profiilit.

02. LinkedInin alustan tehokäyttö

Opetamme tehokkaat tapat käyttää LinkedIniä laadukkaasti ja säännöllisesti sekä rohkaisemme persoonalliseen viestintään ja verkostojen kasvattamiseen.

03. Sisällöntuotannon perusteet

Opastamme työntekijöitä sanoittamaan asiantuntijuuttaan ja tuottamaan merkityksellistä ja vaikuttavaa sisältöä, joka resonoi yrityksen kohdeyleisön kanssa.

Yhteistyöhön?

Ota seuraava askel kohtityöntekijälähettilyyttä kanssamme!