Puheenvuorot ja luennot

Modernin myynnin ja markkinoinnin inspiraatioon, rohkaisuun ja tiedon janoon 

Onko tapahtumasi vailla inspiroivaa puhujaa tai luennoitsijaa?

Hyvä puhuja osaa näyttää intohimonsa aiheeseen, ja vaikuttaa kuulijoihin sekä tunteella, että järjellä. Hyvä puheenvuoro jakaa sopivasti faktatietoa, herättää uusia ajatuksia, saa aikaan keskustelua, jää mieleen ja sytyttää liekin toimintaan kohti muutosta!

Puheenvuoromme nostavat tapahtumasi arvoa ja antaa tapahtumalle ammattimaisen ilmeen sisällöllään, joka jää kuulijoiden muistiin.

Puhujamme Oona Kankkunen

Puhujana hänet tunnetaan napakkana, energisenä ja erittäin inspiroivana. Oonan missiona on oivalluttaa asiakaslähtöisyydestä, innostaa modernin myynnin kehittämiseen social sellingin keinoin ja motivoida asiantuntijoita myymään. Hän on varma valinta modernin myynnin ja markkinoinnin puhujaksi inspiraatioon, rohkaisuun, uuden oppimiseen sekä ymmärryksen ja tiedon janon sammuttamiseen. 

Oonan kyky ”ravistella” ja inspiroida kuulijoita jättää muistijälkiä sekä ajatuksia herättävä tapa puhua pitää kiinnostusta yllä. Hän ottaa ihmiset haltuun ja tuo lisäarvoa tapahtumaasi! 

Oona Kankkunen on modernin myynnin valmentaja ja tietokirjailija (Kasvua Somesta – kehitä liiketoimintaasi sosiaalisella myynnillä 2023), joka tunnetaan intohimostaan auttaa kotimaisia yrityksiä kehittymään myynnissä sekä markkinoinnissa digitaalisella aikakaudella. Hän on tunnustettu modernin myynnin vaikuttaja, #myynninlähettiläs Myynnin ja Markkinoinnin ammattiliitossa ja suosittu myynnin sekä markkinoinnin yhteistyön puolesta puhuja.  

Suosituimpia puheenvuorojamme:

Kasvua SoMesta – Näin kehität sosiaalista liiketoimintaa

Asiakaspalvelusta ja asiantuntijuudesta myynniksi

Somettelusta social sellingiin – pöhinästä kohti euroja

Myynnin ja markkinoinnin kaupallinen M&M liitto

Uuden ajan myynnin metodit ja menestystekijät

Taustalta ajatusjohtajaksi – Kilpailuetua ja kannattavuutta suunnannäyttäjän

Kuinka paljon puheenvuorot maksavat?

Luentojen ja puheenvuorojen hinta on alkaen 1 500 € – 2900 € + alv.

Hintaan vaikuttavat myös matkakulut sekä toteutustapa etänä tai livenä.

Voit pyytää tapahtumaasi personoidun puheenvuoron, joka suunnitellaan tarpeeseenne. Oonan voit tilata puhujaksi myös MySpeaker, SpeakersForum, Keynoten ja Puhujatorin kautta.