Myyntikoulutukset

Täsmäkoulutusta myynnin ja myyjien kehittämiseen

Käytännönläheistä myyntikoulutusta, kun haluat nostaa myynnin tasoa ja energiaa

Jokainen myyjä tarvitsee aina silloin tällöin ravistelua ja hetkiä, jolloin asiantuntija inspiroi ja oivalluttaa uudesta –  tai muistuttaa vanhoista tärkeistä myynnin toimintamalleista.

Koulutukselle varatut lyhyet hetket antavat mahdollisuuden kehittyä, oppia osallistujien kesken toisistanne ja viedä uutta energiaa myynnin arkeen.

Olemme räätälöineet tehokkaita ja käytännönläheisiä myyntikoulutuksia myyntiprosessin eri vaiheiden onnistumisen parantamiseksi sekä myyjien taitojen kehittämiseksi. Myyntikoulutuksemme vastaavat sekä modernin myynnin että valveutuneen nykyasiakkaan tarpeita.

Nostamme myynnin motivaatiota ja energiaa, innostamme kohti toimintaa ja johdatamme myyjäsi parempiin tuloksiin!

Selvitä yrityksesi myynnin nykytila ja kehityskohteet-testi!

Myyntikoulutuksia, jotka eivät jää vain innostuksen tasolle.

Kuinka tavoittaa ja kohdata valveutunut asiakas? Kuinka hyödyntää digitaalisia välineitä uusasiakashankinnan tehostamisessa? Miten parantaa myynnin onnistumista myyntiprosessin eri vaiheissa? Miten muuttaa liidi sitoutuneeksi asiakassuhteeksi? Miten viestiä näkemyksellisesti ja vaikuttavasti?

Näihin kysymyksiin saat vastauksia ja käytännön opastusta, joka on helposti vietävissä heti myynnin arkeen. Tavoitteena on, että koulutuksen aikana innostutaan ja oivalletaan, ja koulutuksiemme jälkeen tiedätte, miten tieto ja energia viedään käytäntöön.

Myyntikoulutuksia on sekä konkarimyyjille että vasta aloittaneille. Sisältö personoidaan aina osallistujien ja asiakkaan toiveen mukaisesti.

Mikäli kaipaat tehokkaan koulutuksen sijasta syventävämpää ja pitkäkestoisempaa myyntivalmennusta sekä myynnin kehittämistä, tutustu myös modernin myynnin pelikirjoihin, sosiaalisen myynnin valmennuksiin ja myyjien sekä asiantuntijoiden arvomyyntivalmennukseen.

MONIKANAVAINEN KONTAKTOINTIPÄIVÄ

alk. 3 000 € – 4000 € + alv

Uupuuko monikanavaisen kontaktoinnin ymmärrys, tehokkuus ja näkemyksellisyys? Myyntikoulutus opettaa askel askeleelta LinkedInin, sähköpostin ja kylmäsoiton yhdistämisen tuloksekselliseksi monikanavaisen kontaktoinnin rutiiniksi. Opit, miten rakennat monikanavaisen kontaktointiprosessin, jolla tavoitat asiakkaasi ja saat heidän kalenteriisi – ja pysymään siellä.

Koulutuksen kesto  3,5 – 4 tuntia.

SOCIAL SELLING JA MYYNTIPROSESSI

alk. 3 000 € – 4 000 € + alv

Käytännön ja teorian yhdistävä sosiaalisen myynnin koulutus, jossa opetellaan social sellingin ja LinkedInin sulauttaminen osaksi B2B-myyntiprosessia. Koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät modernin myynnin elementit LinkedInissä ja tietävät, miten sosiaalista myyntiprosessia toteutetaan. Koulutus toteutettavissa myös myynnin ja markkinoinnin johtajille.

Koulutuksen kesto 3,5 – 4 tuntia.

MODERNIN MYYJÄN ARVOMYYNTITAIDOT

alk.  3500 € + alv

Tuote- ja yrityslähtöisyydestä kohti arvon viestimisen ja hyödyn myymisen mestaruutta! Koulutuksesta oivallat, miten arvoa kiteytetään ja viestitään eri asiakkaille. Tämän jälkeen ymmärrät paremmin asiakkaittesi ostomotiiveita ja osaat sanoittaa sekä osaamisen että palvelun hyödyn. Sisältää ennakkotehtävän myyjille.

Koulutuksen kesto 3,5-4 tuntia.

TUNNEÄLYKKYYS MYYNTITYÖSSÄ

alk. 3 000 € – 4 000 € + alv

Haluatko, ymmärtää asiakkaitasi paremmin ja vahvistaa sitä, että asiakkaasi luottaa sinuun ja kuuntelee sinua? Tunneäly on kykyä tunnistaa tunteiden merkitystä ja käyttää tätä tietoa hyväksi vuorovaikutuksessa ja ongelmanratkaisussa. Rohkaisemme ja valmennanne myyjiä katsomaan syvemmälle peiliin sekä asiakkaisiinsa, ja näin kehittymään uudelle tasolle kohtaamisissa.

Koulutuksen kesto 3 – 4 tuntia.