LinkedIn koulutukset 

Inspiroivaa ja konkreettista koulutusta LinkedInin tehokkaaseen hyödyntämiseen työntekijän ja yrityksen hyödyksi 

Kaikki hyöty irti LinkedInistä? Tervetuloa LinkedIn-koulutukseen!

Haluaisitko hyödyntää yrityksesi suurinta voimavaraa ja vetovoimaa, eli työntekijöitäsi, tehostamaan näkyvyyttäsi LinkedInissä? 

Tiedättekö, että LinkedIn olisi hyödyllinen, mutta ette tiedä, mistä aloittaa? Tarvitsetko ravistelua postauspeloille ja ymmärrystä LinkedIn alustan ammatilliseen hyödyntämiseen? 

Tulemme apuun, kun haluat käytännön läheistä apua ja innostusta somessa onnistumiseen. Autamme, kun haluat työntekijöistä lähettiläitä, asiantuntijoista brändejä, johtajista ajatusjohtajia tai myyjistä sosiaalisia asiakkaan näkemyskumppaneita. 

LinkedIn koulutuksemme 

Kaikkien LinkedIn koulutuksien kesto on 2-4 tuntia riippuen osallistujamäärästä ja valitusta toteutustavasta. 

LinkedIn Startti – Näin aloitat LinkedInissä ja starttaat työntekijälähettilyyden

Aloitatko vasta LinkedIn-matkaasi tai haluatko vahvistaa yrityksesi läsnäoloa digitaalisen aikakauden keskeisimmässä ammatillisessa verkostossa? ”LinkedIn Startti” on suunniteltu juuri sinulle. Tämä koulutus tarjoaa kattavan perustan LinkedInin hyödyntämiseen ja sen potentiaaliin yrityksesi työntekijälähettilyydessä. Saat konkreettiset työkalut ja vinkit profiilisi optimointiin sekä ohjeet kuinka herättää ja rohkaista työntekijöitäsi olemaan aktiivisia ja vaikuttavia LinkedIn-lähettiläitä. 

Postauspaja – Ideoi keihäänkärkesi ja opi viestimään vaikuttavasti sekä erotu osaamisellasi

Haluatko erottua joukosta ja tuoda osaamisesi esille LinkedInissä tehokkaasti? ”Postauspaja” on koulutus, joka keskittyy sisällöntuotantoon LinkedInissä. Opit laatimaan viestejä, jotka resonoi yleisösi kanssa, nostaa profiilisi näkyvyyttä ja vahvistaa asiantuntijuuttasi. Käymme läpi erilaisia viestintätyylejä, tehokkaita sisältöstrategioita ja tarjoamme käytännön harjoituksia, joiden avulla saat varmuutta postausten laatimiseen. 

LinkedIn Sales Navigator myyjille – Valjasta teknologia LinkedIn myyntituloksien kasvattamiseksi 

Myyjille suunnattu ”LinkedIn Sales Navigator” -koulutus pureutuu syvällisesti LinkedInin tarjoamiin myyntimahdollisuuksiin. Käymme läpi, kuinka Sales Navigator -työkalua voidaan hyödyntää tehokkaasti potentiaalisten asiakasliidien tunnistamiseen, kontaktointiin ja suhteiden luomiseen. Opit hyödyntämään teknologiaa myyntiprosessisi tehostamiseksi ja saamaan selkeän kilpailuedun alallasi.  

LinkedIn Strategia B2B-yrityksille: Tehokkaan strategian luominen ja toteutus

Oletko B2B-markkinoinnin päättäjä ja haluat varmistaa, että LinkedIn-strategiasi tukee liiketoimintasi keskeisiä tavoitteita? Mietitkö, miten luoda sisältöä, joka resonoi B2B-yleisösi kanssa ja asemoi yrityksesi asiantuntijana alallasi? Riippumatta siitä, oletko vasta aloittelemassa LinkedIn-markkinointia vai haluatko terävöittää jo olemassa olevaa strategiaasi, autamme toteuttamaan suunnitelman, jolla voitat asiakkaasi sekä työnhakijasi LinkedInissä.