Sisältöstrategiapajat

Autamme nitomaan strategian ja taktiikan yhteen, jotta sisältösi tuovat tuloksia.

Sisältöstrategian hyödyt

Sisältömarkkinoinnilla ja sosiaalisella medialla ilman strategiaa saadaan aikaiseksi pelkkää pöhinää, ei tuloksia. Aidosti asiakkaan ja työnhakijan napaan osuvan sisältömarkkinoinnin on lähdettävä liiketoimintastrategiasta ja oman yleisön ymmärryksestä.

Sisältöstrategiapajamme nivoo strategiasi ja taktiikkasi tiukasti yhteen sekä yhdessä luomamme suunnitelma auttaa toteuttamaan sisältöjä käytännössä kohti tuloksia.

Autamme luomaan sisältöstrategian, joka varmistaa, että keihäänkärkenne ovat kirkkaat, haluttu tunnettuus saavutetaan ja ostopolut sekä sisältökonseptit ovat linjassa myynnin ja markkinoinnin yhteispelissä.

Mikäli tuskailet itse sisällöntuottamisen kanssa eikä omat resurssisi riitä jalkauttamaan strategiaa, meidän kauttamme saat luottokumppaneita tuottamaan sisällöt puolestasi.

Rakennetaan vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta (ei kampanjasta kampanjaan tai postauksesta toiseen hyppimistä eikä pikavoittojen odottelua)
Sisältömarkkinointi ”ei mene rikki”, eli tehdään oikein ja määritellään kenelle, miksi, mitä ja miten puhutaan
Strategia jalkautuu myös ihmisten, social sellingin ja sosiaalisten kanavien kautta asiakkaiden ”top of mindiin” juuri halutulla tavalla
Haluttu brändin ja palveluiden tunnettuus, assosiaatio sekä kilpailuetu saavutetaan
Sisällönsuunnittelu ja sen tuottaminen on kustannustehokkaampaa ja vie vähemmän aikaa sekä vaivaa

Sisältöstrategiapajat