Tarina ja arvot

Jotta myynti olisi sosiaalisempaa ja markkinointi näkemyksellimpää

”Kasvutarina sai alkunsa 2019 LinkedIn After Work Helsinki tapahtuman idean syntyessä ja syyskuussa 2020 toiminimi Oona Kankkunen vaihtui Network & Growth osakeyhtiöksi. Enää ei tuotettu vain verkostoitumistapahtumia IT alan päivätöiden ohella, vaan kalenteri täyttyi LinkedIn koulutuksista ja puhujakeikoista yrityksille. Näin lähdin kirkastamaan visiotani kasvuvalmentaja-yrittäjänä, koska tunnistin miten paljon yritykset kaipaavat apua moderniin myyntiin ja markkinointiin. ”

Missiomme on auttaa sosiaalisten kanavien täyden potentiaalin valjastamisessa, jotta yksilöiden ja yrityksien myynti, tunnettuus ja brändin vetovoima kasvavat.

Autamme valjastamaan sosiaaliset kanavat osaksi myynnin sekä markkinoinnin menestystä – ihmisten ja yritysten kasvun moottoriksi. 

Olemme asiakkaidemme ensisijainen valinta, kun halutaan rakentaa kilpailuetua social sellingin ja ajatusjohtajuuden keinoin.

Me Network & Growthilla uskomme, että liiketoiminnan kehittämisen ja kasvattamisen eteen on uudistettava myynti- ja markkinointistrategiat 2000-luvulta 2020-luvulle. Tässä me autamme.

Teemme suomalaisesta myynnistä sosiaalisempaa ja markkinoinnista näkemyksellisempää yksi valmennus, puheenvuoro, koulutus ja sisältö kerrallaan.

Network & Growth Arvot

ROHKEUS

Uskomme, että rohkeus palkitsee aina. Toimimme enemmän kuin suunnittelemme toimivamme. Uskallamme olla omaa mieltä sekä haastaa asiakasta, kun sille on paikkansa. Olemme juuri sellaisia kuin olemme ja tähän kannustamme muitakin. Just be You.

INTOHIMO

Ammatillinen palo rakkaudesta työhömme, tarttuu asiakkaaseen, valmennettaviin ja asiakaskohtaamisiin. Tämä intihimon liekki näkyy työmme jäljessä ja draivaa tekemään aina entistä paremmin. Ammattisydämemme sykkii modernin myynnin ja markkinoinnin yhteistyölle.

KASVU

Network & Growth syntyi halusta kasvaa ja auttaa muita kasvussa myynnin ja markkinoinnin yhteistyöllä. Uskomme kasvuasenteeseen, joka on ikuista oppimista ja jatkuvaa kehittämistä. Olemme luotettava kasvun kumppani, jonka valitset aina uudelleen.

NÄKEMYS

Kun viestimme, valmennamme ja puhumme, saat näkemyksiä, etkä vain tietoa. Näkemyksellisyys näkyy asiakkaan syvässä ymmärryksessä ja sitä kautta tuloksellisessa kumppanuudessa. Tätä näkemyksellisyyttä valjastamme myyjien, asiatuntijoiden ja yrityksien työkalupakkiin.

Mikä Network & Growth?

NETWORK

Uskomme, että verkostot ovat kuin varallisuutta.

Sosiaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoina ja oman sekä asiakkaidemme menestyksen kautta tiedämme, mikä arvo on verkostopankkien ja ammatillisten yhteisöjen rakentamisella.

Uskomme verkostojen voimaan, suosittelumyyntiin ja syvempien merkityksellisten suhteiden rakentamiseen monikanavaisesti.

”Network” kertoo intohimostamme verkostoitumiseen ja kohtaamisiin, josta syntyi myös tarinamme alku – tapahtuma #linkedinafterworkhelsinki.

GROWTH

Huomasimme, ettei yrityksissä vielä hahmoiteta sosiaalisen myynnin, strategisen sisältömarkkinoinnin tai sosiaalisen median kokonaisuuksia, joten halusimme auttaa tässä.

Myynnin ja markkinoinnin kenttä sekä B2B ostaminen on hyvin pirstaloitunut, nopeasti digitalisoitunut ja monikanavoitunut.  Me autamme sinua pääsemään asiakkaasi ja työnhakijasi mieleen sekä voittamaan heidän luottamuksen modernin myynnin ja markkinoinnin keinoin.

Suunnittelemme ja toteutamme kasvun matkoja ja kuljemme asiakkaidemme kumppanina.