Tarina ja arvot

Network & Growth auttaa yrityksiä ja yrittäjiä myynnin, tunnettuuden ja brändin vetovoiman kasvussa.

”Kasvutarina sai alkunsa, kun syyskuussa 2020 toiminimi Oona Kankkunen vaihtui Network & Growth osakeyhtiöksi. Enää ei tuotettu vain LinkedIn After Work Helsinki tapahtumia päivätöiden ohella, vaan kalenteri täyttyi LinkedIn koulutuksista ja puhujakeikoista yrityksille. Ei mennyt kauaa, kun päästin IT- alan B2B myynnin johdon töistä irti ja palasin juurilleni myynnin valmentajaksi. Lähdin kirkastamaan visiotani kasvuvalmentaja-yrittäjänä. ”

Missiomme on auttaa myynnin, tunnettuuden ja brändien vetovoiman kasvussa. Yksi koulutus kerrallaan teemme suomalaisesta myynnistä sosiaalisempaa ja viestinnästä näkemyksellisempää ja päivitämme yrityksien myynti- sekä markkinointistrategiat ja toimintatavat 90-luvulta 2020-luvulle.

Visiomme on olla Suomen johtava modernin myynnin ja markkinoinnin yrittäjävetoinen kasvutalo ja ensisijainen valinta yrityksille, jotka haluavat rakentaa kilpailuetua social sellingin ja brändäyksen keinoin.

Yrittäjätiimimme kostuu valmennus, koulutus, strategia- sekä käytönnän osaamisesta modernin myynnin, markkinoinnin ja brändäyksen parissa.

Suunnittelemme ja toteutamme kasvumatkoja suomalaisten yrityksien modernin ja sosiaalisen myynnin, brändin vetovoiman sekä asiakaslähtöisen markkinointiviestinnän tai sisällöntuotannon tarpeisiin.

Autamme tuomaan sosiaalisen median ja social sellingin osaksi myynnin sekä markkinoinnin strategioita ja parantamaan myynnin sekä markkinoinnin yhteispeliä.

Olemme asiakkaidemme moderni kumppani liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa.

Network & Growth Arvot

INTOHIMO

Se on ”juttu”, joka näkyy, kuuluu ja tarttuu asiakkaaseen, valmennettaviin ja asiakaskohtaamisiin. Se on positiivista energiaa, josta kiitetään työmme jäljessä ja se draivaa meitä tekemään aina entistä paremmin. Olemme työssämme koko sydämellä mukana, kuin osa asiakkaan yritystä tai yksi tiimin kollegoista ja teemme työtä rakkaudesta lajiin ja kunnioituksesta asiakkaisiin. Intohimomme näkyy asiakastyytyväisyydessä.

ROHKEUS

Uskomme, että rohkeus palkitsee aina. Rohkeus on tehdä ja toimia enemmän kuin suunnitella. Se on myös uskallusta olla eri mieltä ja haastaa asiakasta, kun sille on paikkansa. Rohkeutta on johtaa muutosta, sanoa mielipiteet ääneen ja tuoda näkemyksiä boksin ulkopuolelta. Se on heittäytymistä tilanteisiin ja edelläkävijyyttä sen eteen mihin uskoo. Se on rohkeutta olla juuri sellainen kun on tai rohkeutta nostaa kättä pystyyn virheiden merkiksi.

KASVU

Kasvua ei kukaan tee yksin. Kasvua tehdään verkoston, asiantuntijuuden ja yhteistyön avulla. Uskomme M&M:n (myynnin ja markkinoinnin) yhteistyön voimaan ja siksi istutammekin ne aina samaan pöytään omassa, sekä asiakkaiden tiimeissä. Meillä kasvu näkyy ja kuuluu jo yrityksen nimessä – Network & Growth syntyi halusta kasvaa ja auttaa muita kasvussa. Kasvun liekki palaa jokaisen meidän ammattisydämessä!

LUOTTAMUS

Vaalimme avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja jatkuvaa vuorovaikuttamista heti tutustumisen hetkestä asiakkuuteen ja lopulta jopa ystävyyteen saakka. Kun jotain tehdään, se tehdään aina kunnolla. Luottamus on jokaisen suhteen kivijalka. Me haluamme olla niin luotettava kasvun kumppani, että valitset meidät aina uudelleen.

Mikä Networks & Growth?

NETWORK

Tänä päivänä jokainen tarvitsee verkostoja ja yhteisöjä, johon kuulua ja josta löytää tietoa.

”Network” viittaa myös tarinaamme, mistä kaikki lähti; intohimosta kohtaamisiin ja verkostoitumisiin syntyi tapahtuma #linkedinafterworkhelsinki.

Verkostojen rakentamisen asiantuntijoina autamme ja inspiroimme mm. koulutuksilla ja keynote- puheenvuoroilla koskien verkostopankkien ja ammatillisten yhteisöjen rakentamista.

Me edustamme syvää asiantuntijuutta verkostoitumisen ja asiakassuhteiden rakentamisessa eri verkostoissa ja kanavissa.

Uskomme verkostojen voimaan, suosittelumyyntiin ja syvempien merkityksellisten suhteiden rakentamiseen. Ja tässä myös autamme sinua.

Lainataksemme tunnettua slogania; ”Your network is Your networth.”

GROWTH

Huomasimme, että suomalaisissa yrityksissä ei vielä hahmoiteta modernin ja sosiaalisen myynnin sekä asiakaslähtöisen (strategisen) markkinoinnin tai sosiaalisen median kokonaisuuksia.

Eikä ihme, koska myynnin ja markkinoinnin kenttä sekä B2B ostaminen on hyvin pirstaloitunut, nopesti digitalisoitunut ja monikanavoitunut.

Autamme määrittämään suunnan, laadun ja määrän modernin myynnin ja markkinoinnin tekemiseen.

Kuljemme asiakkaidemme kasvun kumppanina, ratkomme kasvun pullonkaulat, autamme auditoimaan keinot kasvattaa liiketoimintaa sekä valmennamme asiakkaamme tekemään kasvun itse.

“Growth” viittaa moderneihin myynnin ja markkinoinnin ydinosaamisiimme ja yhteispeliin:

social selling, sosiaalinen media, asiantuntijabrändäys, sisältöstrategiat, myynnin pelikirjat ja valmentaminen sekä asiakaslähtöinen markkinointiviestintä.