Nooran tarina – Presentaatioprinsessan matka LinkedIn kouluttajaksi

Lähes jokainen keskustelu LinkedIn kouluttajana toimimisesta johtaa aina jossain kohti samaan kysymykseen ‘’miksi sinä itse aloit käyttämään linkkaria?’’ Aloitetaan esittäytyminen siis siitä.  

Aloitin B2B-myyntiurani rekrytointialan parissa ja huomasin heti, ettei siellä vallinnut ‘’luukuta luukuta luukuta sitä puhelinta’’ -kulttuuri sopinut minulle laisinkaan. Aloin etsimään monikanavaisempia tapoja tehdä myyntiä ja löysin tieni LinkedInin ihmeelliseen maailmaan.

Siirtyessäni presentaatiotyökalua rakentavan SaaS-yritykseen töihin, aloin rakentamaan omaa henkilöbrändiäni ‘’presentaatioprinsessa’’ -nimen alle. 

Opettelin silloin itse sosiaalisen myynnin salat ja vein Tiimiakatemialta oppimani ‘’learning by doing’’ käsitteen käytäntöön. Pikkuhiljaa koko myyntistrategiani rakentui LinkedInin ympärille ja systemaattinen tekeminen alkoi tuottamaan tulosta: useita radiohaastatteluja, lehtiartikkeleita, podcast –haastatteluita, puhujakeikkoja ja sitä tärkeintä, eli MYYNTIÄ.  

LinkedIn avasi minulle työmaailman, jollaista en edes kuvitellut olevan olemassa. Rakastuin ajatukseen, että jokainen yritys ja päättäjä oli vain yhden klikkauksen päässä ja pystyin luomaan kohderyhmälleni arvoa sisällöilläni, pelkän tiedottamisen ja suorakontaktoinnin sijaan.   

Oma taustani kulkee yrittäjyyden polkujen kautta useisiin IT-alan yrityksiin. Olen järjestänyt paljon tapahtumia niin asiantuntijasisällöllä (kuten toimiessani SaaStockin Suomen vastaavana) sekä rennolla verkostoitumiskulmalla tehdessäni yhdessä Oonan kanssa LinkedIn Afterwork Helsinkiä. Olen päässyt porautumaan myyntityössä erilaisten asiakasyritysten ongelmiin juurikin myynnin prosessien, strategian ja brändin kirkastamisen osalta sekä läpivienyt projektipäällikkönä haastavia IT-järjestelmien jalkautuksia pörssiyrityksissä.  

Nykyään vien näitä oppeja Network & Growthin asiakkaille käytäntöön sosiaalisen ja monikanavaisen myynnin koulutuksissa ja valmennuksissa. Tällä hetkellä valmennukseni keskittyvät eniten monikanavaisen myynnin pohjan rakentamiseen, eli siihen kuinka LinkedInistä rakennetaan tehokas myynnin työkalu ja miten yritykset, yrittäjät ja asiantuntijat rakentavat myyntistrategiansa sen ympärille. Mentoroin myös yksityisasiakkaita esimerkiksi oman asiantuntijabrändin kirkastamisessa.  

Tänä vuonna LinkedInissä näkyy vahvasti tekoälyn tuomat uudet mahdollisuudet, hyper –personoidun sisällön luominen, asiantuntijabrändien vahvistuminen sekä strategisen tekemisen vahvistuminen.  

Jos tavoitteenasi on kasvattaa liikevaihtoasi sekä viedä myyntitiimisi uudelle asteelle, niin aika sille on nyt! Ole siis yhteydessä ja tehdään yhdessä tavoitteista totta.

Meillä valmennukseen osallistui useita henkilöitä aivan eri lähtötilanteista. Noora osasi hienosti ottaa kaikki eritasoiset käyttäjät huomioon ja puhui innostavasti LinkedInin mahdollisuuksista. 🐱‍🏍 Tiivis, mutta erittäin kattava valmennuspaketti, jota voin suositella kaikille LinkedInin toiminnallisuuksista kiinnostuneille toimialasta riippumatta. Kiitos vielä Nooralle! 😊

Outi Jaakkola
DNV

Silmiäavaava koutsaus! Nooran kanssa oli dynaamiset sessiot ”kansankielellä” – ei mitään briljeeraamista liian teknisin termein. Kiitos Noora ja toivottavasti nähdään after workeissä Hgissä – tai Los Angelesissa!

Viivi Avellan
Co-Founder @ ViiLee Solutions

LinkedIn koulutuspaketit

Kaikkien LinkedIn koulutuksien kesto on 2-4 tuntia riippuen osallistujamäärästä ja valitusta toteutustavasta. 

LinkedIn Startti – Näin aloitat LinkedInissä ja starttaat työntekijälähettilyyden

LinkedIn Startti – Näin aloitat LinkedInissä ja starttaat työntekijä-lähettilyyden

Aloitatko vasta LinkedIn-matkaasi tai haluatko vahvistaa yrityksesi läsnäoloa digitaalisen aikakauden keskeisimmässä ammatillisessa verkostossa? ”LinkedIn Startti” on suunniteltu juuri sinulle. Tämä koulutus tarjoaa kattavan perustan LinkedInin hyödyntämiseen ja sen potentiaaliin yrityksesi työntekijälähettilyydessä. Saat konkreettiset työkalut ja vinkit profiilisi optimointiin sekä ohjeet kuinka herättää ja rohkaista työntekijöitäsi olemaan aktiivisia ja vaikuttavia LinkedIn-lähettiläitä. 

Postauspaja – Ideoi keihäänkärkesi ja opi viestimään vaikuttavasti sekä erotu osaamisellasi

Haluatko erottua joukosta ja tuoda osaamisesi esille LinkedInissä tehokkaasti? ”Postauspaja” on koulutus, joka keskittyy sisällöntuotantoon LinkedInissä. Opit laatimaan viestejä, jotka resonoi yleisösi kanssa, nostaa profiilisi näkyvyyttä ja vahvistaa asiantuntijuuttasi. Käymme läpi erilaisia viestintätyylejä, tehokkaita sisältöstrategioita ja tarjoamme käytännön harjoituksia, joiden avulla saat varmuutta postausten laatimiseen. 

LinkedIn Sales Navigator myyjille – Valjasta teknologia LinkedIn myyntituloksien kasvattamiseksi 

Myyjille suunnattu ”LinkedIn Sales Navigator” -koulutus pureutuu syvällisesti LinkedInin tarjoamiin myyntimahdollisuuksiin. Käymme läpi, kuinka Sales Navigator -työkalua voidaan hyödyntää tehokkaasti potentiaalisten asiakasliidien tunnistamiseen, kontaktointiin ja suhteiden luomiseen. Opit hyödyntämään teknologiaa myyntiprosessisi tehostamiseksi ja saamaan selkeän kilpailuedun alallasi.  

LinkedIn Strategia B2B-yrityksille: Tehokkaan strategian luominen ja toteutus

Oletko B2B-markkinoinnin päättäjä ja haluat varmistaa, että LinkedIn-strategiasi tukee liiketoimintasi keskeisiä tavoitteita? Mietitkö, miten luoda sisältöä, joka resonoi B2B-yleisösi kanssa ja asemoi yrityksesi asiantuntijana alallasi? Riippumatta siitä, oletko vasta aloittelemassa LinkedIn-markkinointia vai haluatko terävöittää jo olemassa olevaa strategiaasi, autamme toteuttamaan suunnitelman, jolla voitat asiakkaasi sekä työnhakijasi LinkedInissä.   

Network & Growth bloginostot