Inspiraatioruiske kaupalliselle tiimille ennen kesälomia?

Myynti ja markkinointi, eihän vielä laiteta lomapillejä pussiin?

Syksyn tulokset pedataan keväällä, joten ethän siirrä kouluttautumista ja kaupallisen menestyksen tekemistä loman jälkeiselle ajalle? Ennen kesälomia rakennetaan pohja syksyn myynnin ja tunnettuuden kasvulle!

Modernin myynnin ja markkinoinnin muutosnopeus on suuri, eikä ole ihme, ettei organisaatiot ja yksilöt pysy täysin muutoksen mukana. Samaa aikaa näkyy vähän kisaväsymystä, painetta ja toisaalta myös toivoa markkinan piristymisestä.

Suunnittelimme myynnin ja markkinoinnin tekijöille ja johtajille kevään inspiraatiosetit, joten valitse omasi ja nappaa boosti, jolla sekä klousaat alkukesän kaupat, että valmistaudut syksyn myyntimenestykseen!

Valitse myynnin inspiraatioruiskeen aihe!

Autamme luomaan pohjaa syksyn myyntimenestykselle tehokkaalla ja konkreettisella koulutuksella ennen kesälomia!

rocket

Modernin myynnin pelikirjan luonti myynnin kasvattamiseksi

Moderni myynti vaatii jatkuvaa uudistumista vastatakseen asiakkaiden odotuksiin. Koulutus tarjoaa kattavan paketin modernin myynnin pelikirjan luomiseksi, joka on keskeinen työkalu myyntistrategian jalkauttamiseen ja myyntitiimin suorituskyvyn maksimoimiseen. Opit läpiviemään tuloksellisia myyntiprosesseja, jotka parantavat asiakaskokemusta ja tehostavat myyntityötä.

rocket

Sosiaalinen myynti LinkedInissä

LinkedIn on työkalu myynnille ja tämän koulutuksen aikana opit hyödyntämään sen täyttä potentiaalia. Koulutus tarjoaa käytännön vinkkejä sosiaaliseen myyntiin, keskittyen siihen, kuinka rakennetaan asiakassuhteita, hyödyntää referenssejä kontaktoinnissa ja miten generoida laadukkaita liidejä ja tapaamisia LinkedInin verkostolla.

rocket

Ajatusjohtajuus ja työntekijälähettilyys kilpailuetuna

Ajatusjohtajuus on avainasemassa erottautuessasi kilpailijoista ja työntekijälähettilyys rakentaessasi luottamusta ostajien ja työnhakijoiden keskuudessa. Koulutus auttaa ymmärtämään ajatusjohtajuuden käytännössä ja hyödyntämään yrityksesi ihmisiä viestinnänssä niin, että vahvistat brändisi asemaa markkinoilla ja luot kysyntää.

rocket

Liidien generointi digitaalisessa myynnissä

Tässä koulutuksessa keskitytään digitaalisen myynnin tehokkaimpiin tekniikoihin liidien generoimiseksi. Opit tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat tehokkaasti ja ymmärrät kuinka B2B-markkinoinin ja myynnin työkalut integroidaan osaksi kokonaisvaltaista myyntiprosessia ja kaupallista kokonaisuutta ilman siiloja.

Valmentajatiimi kokoaa yrityksesi näköisen valmennuspäivän

Oona Kankkunen

Päävalmentaja myynnissä ja markkinoinnissa & perustajatoimari
Oona vetää liiketoimintaa ja toimii B2B-myynnin, social sellingin ja ajatusjohtajuuden valmennuksien päävetäjänä sekä yrityksen ”äitinä”

Noora Kukkonen

LinkedIn ja social selling kouluttaja
Nooralla vastuullaan LinkedIn- ja social sellingkoulutukset, asiakkuuksien hallinta ja myyntityö yhdessä tiimin kanssa.

Pia Pihlainen

Viestintä- ja LinkedIn valmentaja
Pia on viestintävalmentaja, joka loistaa työnantajamielikuva-, ajatusjohtajuus- ja LinkedIn-teemoissa apunasi vankan viestinnän kokemuksensa pohjalta.

Jonna Lönnroth

Markkinointipäällikkö- ja kouluttaja
Jonna on markkinointipäällikkömme, sisältöstrategisti ja digitaalisten ostopolkujen sekä sisältömarkkinoinnin kouluttaja. Hän auttaa menestymään digitaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa.

Eri kokoisten koulutus- ja valmennuspakettien hinnat

Luento

Valitse luento, kun haluat säästää aikaa ja saada tehokkaasti uutta tietoa, inspiraatiota ja herättelyä! Luento yhdistelee teoriaa, esimerkkejä ja yleisön osallistamista.

1500€-1900€
/1h (etä-live)

Koulutus

Valitse koulutus, kun haluat yhdistellä teoriaa ja käytäntöä, sekä varata vähän enemmän aikaa käytännön osuudelle ja uuden oppimiselle.

 

 

2100€-2500€
/3,5h (etä-live)

Luento + Valmennus

Valitse luento, kun haluat säästää aikaa ja saada tehokkaasti uutta tietoa, inspiraatiota ja herättelyä, sekä varmistaa, että uuden oivaltamisen pariin palataan kesäloman jälkeen ja osaamista syvennetään.

3600-4400€
/1h + 3,5h (etä-live)